Willem Janssen

Mijn boekhouding kost weinig tijd meer door de boekhoudsoftware en kennis van cijferdirect.nl,  is voor een vast prijs in de maand en ik weet waar ik aan toe ben.

Willem JanssenJanssen instalatietechniek
Pieter van de Felden

“Na een zakelijke aankoop upload ik mijn bon direct via de app. Binnen no-time is mijn administratie bijgewerkt.”

Pieter van de Feldeneigenaar Dreamvision
Ruud Damen

Bij cijferdirect.nl merk ik dat zij werkelijk hebben nagedacht over hoe boekhouden op een andere en bovenal efficiëntere manier kan. Ik meende met een geavanceerd boekhoudprogramma met scan en herkenfunctie mijn boekhouding al op de meest efficiënte wijze bij te houden, maar Cijferdirect.nl heeft mij laten zien dat voor ieder uur dat het mij voorheen heeft gekost nu ook in 10 minuten kan worden gedaan. Zonder enige twijfel raad ik cijferdirect.nl aan.

Ruud DamenDamen Media
Mariska Jongen

Cijferdirect.nl is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!

Mariska JongenPilates Places
Jordi Bemers

Waar ik het meest enthousiast over ben, is de tijdsbesparing. Cijferdirect.nl levert mij een enorme tijdwinst op. Ik kan nu meer tijd aan mijn klanten besteden. Daar draait het uiteindelijk om en dat geeft me veel energie”

Jordi BemersHypotheek Advies