Aanvullende software modules en services bieden nog meer functionaliteit

Wanneer je een pakket afneemt bij cijferdirect.nl heb je  standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met o.a. een compleet digitaal archief, de  mogelijkheid om online facturen aan te maken en te versturen en een financieel dashboard. Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben. Je kunt dit verder uitbreiden met aanvullende software modules.

Urenregistratie
Projectadministratie
Office
Betaalservice
Herrineringen

Urenregistratie

De cijferdirect.nl urenregistratie-module maakt het schrijven van uren en factureren van je werkzaamheden erg eenvoudig. Zo heb je altijd actueel zicht op de tijdsbesteding per relatie en/of project. Op die manier heb je nog meer controle over het debiteurenbeheer. De cijferdirect.nl urenregistratiemodule is geschikt voor elke onderneming die op uur- of dagbasis diensten aanbiedt en deze factureert aan klanten.

 • Automatisch facturen aanmaken
 • Overzicht per medewerker, project of klant
 • Eigen workflow instellen
 • Eigen factuur lay-out toekennen
 • Factuur per post of als e-factuur verzenden

Projectadministratie

Je legt zelf dossiers aan. Deze dossiers kun je zien als hangmappen waar je facturen in kunt stoppen. Je kunt documenten al direct nadat je ze hebt geüpload in de dossiers zetten, of later, nadat cijferdirect.nl ze heeft verwerkt in je boekhouding. Een speciaal overzicht toont alle facturen op omzetrekeningen en inkooprekeningen die nog niet aan een dossier zijn toegewezen. Zo werk je eenvoudig een lijstje af.

 • Inzicht in de marge per project
 • Ook niet-financiële dossier administratie

Office

Maak een afspraak aan voor jezelf of een medewerker, en hang optioneel een document uit je archief aan deze afspraak. Bekijk de agenda van jezelf, je afdeling, of het hele bedrijf, in een week- of maandoverzicht.

 • Taken en document-workflow
 • E-mails ophalen en versturen vanuit Yaarwerk
 • Urenregistratie
 • Verzuimregistratie

Betaalservice

Met de betaalservice controleert cijferdirect.nl tijdens het boeken of je inkoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen. Als dat het geval is, zoals bij acceptgiro’s, dan vult cijferdirect.nl ook de benodigde betaalinformatie, zoals het bankrekeningnummer waarnaar betaald moet worden, de uiterste betaaldatum en de betaalreferentie voor je in en plaatst de factuur in een handige betaallijst. Zo heb je altijd een overzicht van de betalingen die je nog moet verrichten.

 • Betalingen gebundeld aanleveren aan je bank
 • Functiescheiding en autorisatie

Herinneringservice

Herinneringen en aanmaningen van cijferdirect.nl helpen je om sneller je geld te ontvangen van je klanten. Door een zorgvuldig proces van herinneringen en aanmaningen worden je facturen op een klantvriendelijke manier vaker onder de aandacht gebracht van je klanten. Het aanmaning proces wordt grotendeels door cijferdirect.nl bewaakt en geautomatiseerd uitgevoerd.

De cijferdirect.nl aanmaning en herinneringservice helpt je bij de eerste twee delen van het incassoproces. Heeft de klant na 60 dagen nog steeds niet betaald dan is het raadzaam de vordering over te dragen aan een incassobureau. Cijferdirect.nl werkt samen met diverse bureaus. Indien gewenst kunnen we je adviseren welk bureau te kiezen.