Jij onderneemt, wij boekhouden

Bij cijferdirect.nl hoef je geen kennis te hebben van boekhouden.  Het enige wat je moet doen is de facturen, bonnetjes en bankafschriften digitaal aan te leveren.  Wij voeren je boekhouding complete administratie goed en snel online. Hoe lever je alles aan? Dit kan op een aantal manieren:

Via een vaste PC kun je eenvoudig opgeslagen bonnen en inkoopfacturen vanaf je PC uploaden in onze boekhoudsoftware.

Via de app: Ben je onderweg? Maak dan direct na aankoop of tankbeurt een foto van je bonnetje of factuur, en verstuur hem eenvoudig via de onze app.

Per mail: Krijg jij facturen per mail van jouw leveranciers, dan stuur je deze eenvoudig door naar cijferdirect.nl via jouw persoonlijk e-mailadres. Deze factuur wordt vervolgens direct in jouw administratie geboekt.

Jouw bonnetjes en facturen worden binnen no-time verwerkt. Ervaren adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit, zodat je gegarandeerd bent van een kloppende administratie, en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Digitaal aanleveren
Actueel inzicht
Online Communiceren
Eigen digitaal archief
Bankkoppeling

Digitaal aanleveren

Lever je administratie aan via de Smartphone, App, Scanner, GoogleDrive, Dropbox of per mail

De software waar cijferdirect.nl  mee werkt, herkent en verwerkt de aangeleverde documenten automatisch en binnen 24 uur.  Zo is je boekhouding altijd en overal up-to-date.

Actueel inzicht via financieel dashboard

Volledige controle over jouw financiële administratie

Het dashboard geeft altijd inzicht in de stand van zaken en hoeft nooit meer te wachten op actuele cijfers. Het dashboard is geïntegreerd in de app. Je hebt inzicht in je omzet, bedrijfslasten, bedrijfsresultaten, crediteuren, debiteuren en je banksaldo via je persoonlijke dashboard.  De interactieve grafieken geven dit overzichtelijk weer. De grafieken zijn gekoppeld aan de originele brondocumenten.

Online communiceren

Via het boekhoud systeem sturen we je ene mail voor het stellen van vragen en om te kijken of er nog zaken zijn die die aandacht nodig hebben.

Uniek digitaal archief

Nooit meer zoeken naar documenten

Alle verwerkte documenten staan direct in je goed beveiligde digitale archief en worden opgeslagen in ordners. Elke ordner is overzichtelijk ingedeeld in tabbladen met verschillende soorten documenten, zoals facturen, bonnen, offertes en contracten.  Alles staat centraal in het gedeelde digitale archief. De bovenste plank is voor alle financiële documentatie en de onderste planken kun je gebruiken voor het gehele archief van jouw bedrijf.

Online facturen aanmaken en versturen

Verkoopfacturen staan direct in jouw boekhouding

Met cijferdirect.nl kun je ook verkoopfacturen aanmaken.  De verstuurde facturen staan direct in de boekhouding verwerkt. Stuur je regelmatig dezelfde verkoopfactuur naar een klant? Dan kun je gebruik maken van de optie: ‘herhaalde facturen’. De factuur wordt dan automatisch klaargezet wanneer het tijd is voor een nieuwe factuur. Alle facturen kun je aanmaken in je eigen huisstijl.

Boekhouden met je Android of iPhone

Je boekhouding altijd bij de hand

Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan eenvoudig vanaf je smartphone. Het hele digitale archief is te benaderen via ordners. Vraag adressen op, bekijk je omzetlijst en maak foto´s van bonnetjes en stuur ze direct naar je administratie.

Boekhoudkoppeling

Elke dag automatisch alle bankmutaties in Cijferdirect.nl

Bankier je met ABN, ING of de Rabobank? In dat geval worden je mutaties iedere dag netjes afgeleverd bij cijferdirect.nl.  Zo is je boekhouding altijd up-to-date. Zit je bij een andere bank? Geen probleem. Download je bankafschriften en importeer deze in cijferdirect.nl.