Wij zijn cijferdirect.nl: jouw vertrouwde online boekhouder

Cijerdirect.nl is een online boekhoudservice waarbij het vertrouwen en de kennis van een boekhouder wordt gecombineerd met het gemak van een online Softwarepakket. Je hoeft zelf niet te boekhouden, maar dat doen wij voor je met behulp van software.  Ons team  bestaat uit 7 professionals die iedere dag hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer minimale tijd hoeft te besteden aan je administratie en je kunt focussen op datgene wat waarvoor je ooit gestart bent met ondernemen. Ons motto is dan ook: ‘ Jij onderneemt, wij boekhouden’ .

Wat doen we nu eigenlijk?

Het team dat voor je klaarstaat bestaat uit:

Backofficers
De backofficemedewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van jouw administratie. Zijn/haar werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de transacties, het matchen van de facturen met de bank, het beantwoorden van de vragen en zorgdragen voor de volledigheid van de administratie. Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met jou.

Controllers
De backoffice controller is verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw administratie, het indienen van de btw-, Vennootschapsbelasting- en Inkomstenbelastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast denkt de backoffice controller pro-actief mee om bedrijfsprocessen te verbeteren en belastingvoordeel te behalen.

Supporters
Heb je hulp nodig met de boekhoudsoftware? Dan ben je bij onze supportmedewerkers aan het juiste adres! Onze experts helpen je graag verder met al jouw vragen zodat je optimaal gebruik kunt maken van onze boekhoudsoftware.

Relatiemanagers/-beheerders
Bij Cijferdirect.nl vinden we het belangrijk dat de samenwerking met met jou vlekkeloos verloopt. De relatiemanager zorgt ervoor dat onze dienstverlening constant goed is afgestemd op jouw behoeften. Daarnaast evalueert de relatiemanager periodiek jouw contract.

Het managementteam
Ons managementteam zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en ziet toe op de planning. Daarnaast is dit team eindverantwoordelijk voor alle diensten van Cijferdirect.nl en aanspreekpunt voor al onze medewerkers.

Back-up’ers
Je begrijpt dat ook je Cijferdirect.nl consultants weleens toe zijn aan vakantie. Als je vaste contactpersoon afwezig is, zal er een back-up klaarstaan om het werk op te pakken. Hierbij streven wij naar een optimale overdracht zodat je geen last ervaart als de back-up aan het werk is.